Service

Glad i Hub Nordic

Glad leverer rengøringsservice til HUBNORDIC

Vælger du Glad Service som leverandør, får du ikke kun en serviceløsning af høj kvalitet. Du får også en bæredygtig løsning, både socialt og miljømæssigt.

Det valg har de taget i HUBNORDIC, et stort kontorfællesskab i Ørestad City. Her står Glad Service fra 1. februar 2020 for housekeeping på fællesarealer og udendørsarealer i de 60.000 m2 store bygninger. Der er også lavet aftaler med de første af de mange virksomheder i kontorfællesskabet om rengøring af deres lokaler. Hver dag skal de mange kvadratmeter stå funklende rene, og det betyder nye arbejdspladser og uddannelsesmuligheder for mennesker med handicap.

I 2021 åbner KLP Ejendomme, som står bag arbejdsbyen HUBNORDIC, endnu et kontorfællesskab, HUB One, med yderligere 65.000 m2, hvor samarbejdet med Madkastellet, som står for foodservice, og Glad Service fortsætter.

”Vi har arbejdet hårdt på at finde samarbejdspartnere, der ligesom os har ambitioner om at åbne arbejdsmarkedet for mennesker med handicap og skabe større mangfoldighed. Samarbejdet med Madkastellet og KLP Ejendomme, bekræfter os i, at markedet i stigende grad efterspørger bæredygtige løsninger. Vi ser store perspektiver i samarbejdet,” siger Søren Sjørslev, divisionschef i Glad Mad og Service.

Skal vi også få din virksomhed til at funkle?

Det vil vi rigtig gerne. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan samarbejde. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kom i kontakt

Vi anvender cookies til at forbedre website og din oplevelse. Ved at fortsætte på websitet accepterer du vores cookiepolitik