Service

Glad i HUBNORDIC

Glad leverer rengøringsservice til HUBNORDIC

Vælger du Glad Service som leverandør, får du ikke kun en serviceløsning af høj kvalitet. Du får også en bæredygtig løsning, både socialt og miljømæssigt.

Det valg har de taget i HUBNORDIC, et stort kontorfællesskab i Ørestad City. Her har Glad Service siden 1. februar 2020 stået for housekeeping på fællesarealer og udendørsarealer i de 60.000 m2 store bygninger. Der er også lavet aftaler med de første af de mange virksomheder i kontorfællesskabet om rengøring af deres lokaler. Hver dag skal de mange kvadratmeter stå funklende rene, og det betyder nye arbejdspladser og uddannelsesmuligheder for mennesker med handicap.

“Glad Service er ikke som andre rengøringsfirmaer. I Glad Service arbejder mennesker med og uden handicap tæt sammen, og det skaber en rigere og mere inspirerende dagligdag for os i HUBNORDIC”, siger Christina Thorsaa, ejendomschef, forvaltning, KLP Ejendomme A/S.

I videoen kan du høre mere om, hvorfor HUBNORDIC har valgt Glad Service som rengøringsleverandør. 

I 2021 åbnede KLP Ejendomme, som står bag arbejdsbyen HUBNORDIC, endnu et kontorfællesskab, HUB One, med yderligere 65.000 m2, hvor samarbejdet med Madkastellet, som står for foodservice, og Glad Service fortsætter.

”Vi har arbejdet hårdt på at finde samarbejdspartnere, der ligesom os har ambitioner om at åbne arbejdsmarkedet for mennesker med handicap og skabe større mangfoldighed. Samarbejdet med Madkastellet og KLP Ejendomme, bekræfter os i, at markedet i stigende grad efterspørger bæredygtige løsninger. Vi ser store perspektiver i samarbejdet,” siger direktør i Glad Fonden, Mikkel Holmbäck.

Skal vi også få din virksomhed til at funkle?

Det vil vi rigtig gerne. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan samarbejde. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier