Service

Bæredygtig rengøring

Bæredygtig rengøringsservice

Sammen gør vi en forskel for miljøet og samfundet

Når din virksomhed vælger rengøring eller renhold fra Glad Service, er I med til at gøre en forskel – både for miljøet og for samfundet.

Social bæredygtighed
Det, der særligt adskiller os fra de fleste andre rengøringsfirmaer, er vores sociale bæredygtighed. Ligesom Glad Fondens øvrige virksomheder er Glad Service en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger medarbejdere med og uden handicap. Vores rengøringsteams består således af professionelt uddannet fagpersonale samt medarbejdere med funktionsnedsættelse, som arbejder tæt sammen for at sikre den høje kvalitet i vores services.

Når din virksomhed vælger os som leverandør af rengøring eller renhold, er vi sammen med til at skabe et mere mangfoldigt og inkluderende arbejdsmarked i tråd med FN’s verdensmål om social bæredygtighed.

Miljøvenlig rengøring
I Glad Service går vi op i miljøvenlig rengøring for at passe godt på vores miljø og natur.  Derfor arbejder vi med den nyeste teknologi, der tillader os at løse rengøringsopgaverne med de mest bæredygtige metoder.

Indkøb af rengøringsmidler og udstyr sker naturligvis i overensstemmelse med EU og dansk rets miljøkrav. Vi bruger Stadsing som leverandør og indkøber udelukkende miljøvenlige produkter. Stadsing har et meget stort sortiment af svanemærkede produkter samt produkter mærket med EU Blomsten, det tyske Blau Ängel, FSC, Next og Blå Krans. I øjeblikket er Stadsing ved at udfase alle engangsartikler baseret på plast og erstatte dem med produkter i bionedbrydelige materialer.

Vil I være mere bæredygtige?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en bæredygtig rengøringsløsning.

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier