Service

Medarbejdere

"Super godt samarbejde. Glad skaber god stemning og god service"

Brian Mikkelsen, Direktør hos Dansk Erhverv

Vi har gennem 20 år baseret vores virksomheder på et tæt samarbejde mellem fagligt veluddannede og på mennesker med og uden handicap. Vi ved, at det virker – og vi ved, at en rummelig arbejdsplads giver mening på alle bundlinjer såvel i egen virksomhed som for samarbejdspartnere og på samfundsmæssigt plan.

De seneste års reformer på beskæftigelsesområdet har fokus på at mennesker med handicap inkluderes på arbejdsmarkedet og bliver helt eller delvist selvforsøgende. Skal det lykkes, er det nødvendigt at intensivere indsatsen, så der åbnes for flere praktikforløb og jobs på ordinære vilkår, primært fleksjob – det reelt rummelige arbejdsmarked eksisterer endnu ikke for mennesker med kognitive handicap.

Vores medarbejdere rekruttereres til opgaverne på baggrund af faglige kvalifikationer, samt personlige og sociale kompetencer i forhold til opgaveudførelsen i virksomheder som ønsker imødekommenhed, service og en synlig rummelighed. Alle vores medarbejdere er uddannede indenfor relevante rengøringsdiscipliner. De bærer arbejdstøj med logo eller synligt skilt med logo og navn, og bidrager i hverdagen med solid, engageret opgaveløsning og med livsbekræftende og smittende humør.

Vil du vide mere om os?

Vi vil gerne fortælle, så du kan lære os bedre at kende!

Kontakt

Vi anvender cookies til at forbedre for website og din oplevelse. Ved at fortsætte på websitet accepterer du vores cookiepolitik