Service

Kunder

Hos Glad Service er vi stolte af at have en række tilfredse kunder, som har oplevet fordelene ved vores gode og socialt bæredygtige rengøring og udendørs service.

Vores personale er blandt branchens mest stabile, da vi tiltrækker inspektører, rengøringsledere og assistenter, der vil mere end at gøre rent: Arbejdet skal være meningsgivende, og vores personale ønsker at gøre en forskel.

Tilfredse kunder

“Vi er hos Q8 Danmark glade for vores partnerskab med Glad Service. Sammen gør vi en positiv forskel for personer med handicap, og det er noget, vi er stolte af.

Vi har haft et godt samarbejde i over et år nu, og vi er glade for de leverancer, vi modtager fra Glad Service.

Hos Q8 Danmark sætter vi pris på bæredygtighed og social ansvarlighed, og det er netop det, vi ser i vores partnerskab med Glad Service.”

– Torben Birkebæk, Operations Manager hos Q8 Danmark A/S

 

“Vi er glade for at have valgt et samarbejde med en socialøkonomisk leverandør, der har en klar mission for, hvad de vil.

Vi vil bestemt anbefale, at man som arbejdsplads løbende diskuterer og overvejer mulighederne for at vælge serviceleverandører, som oven på deres leverancer på markedsvilkår også har en social mission og giver muligheder på arbejdsmarkedet, som ellers ikke ville være der.

Ikke mindst, fordi det også smitter positivt af på os selv som organisation – og kollegerne imellem.”

– Lars Ploug Sørensen, Administrationschef hos Børns Vilkår

Bliv en del af fællesskabet

Gør som vores mange tilfredse kunder og vær med til at gøre en forskel

Kontakt os og hør mere!

Her samler vi ikke på data, men på glade historier