Service

Ikoniske Axelborg

Glad gør rent på Axelborg og Buen i København

Glad Service har den seneste tid oplevet en stor interesse fra organisationer, som tænker bæredygtigt, når de skal vælge, hvem der skal gøre rent i deres lokaler eller passe de udendørs arealer. Det er vi utrolig stolte af og glade for – det giver nemlig flere arbejdspladser til vores målgruppe, borgere med handicap.

Det er således med allerstørste fornøjelse, at vi har budt ejendommene Axelborg og Buen velkommen som kunder i Glad Service.

Siden 1. september har Glad-medarbejdere rengjort de over 10.000 m² kantine- og fællesarealer i butiks- og kontorbygningen Buen samt den gamle ikoniske københavnerbygning Axelborg, hvor bl.a. Landbrug & Fødevarer holder til.

Vores rengøringsteams sætter en ære i at levere rengøring af højeste kvalitet. Og det er meget stort for os at få lov at passe på så historisk en bygning som Axelborg. Smukkere arbejdsplads får man nok ikke,” udtaler Søren Sjørslev, divisionschef i Glad Mad og Service.

Skal vi også få din virksomhed til at funkle?

Det vil vi rigtig gerne. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan samarbejde. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier