Service

Amnesty International

”Glad Service skiller sig så markant ud på bæredygtighed, at det ikke var til at overse, da vi skulle vælge ny rengøringsleverandør.”   Anita Andersen, Sekretariatsleder hos Amnesty International.

Hver dag sørger Glad Service for 1.700 m² bonede gulve i Amnesty Internationals danske hovedkontor på Gammel Torv i København.

”Det er bestemt ikke tilfældigt, at vi hos Amnesty har valgt lige netop Glad Service som leverandør.  Amnesty ønsker generelt leverandører,  som arbejder med bæredygtighed på flere planer,  og som har et fokus på at fremme menneskerettighederne – derfor var valget nemt,” fortæller Anita Andersen og fortsætter:

”Vi har efter vores skift til Glad Service fået løftet vores rengøringsniveau markant, og det er dejligt at se vores lokaler stråle. Tillige skal nævnes, at man hos Glad Service også får en leverandør,  som i den grad er positiv og fleksibel at samarbejde med.”

I Glad sætter vi også stor pris på samarbejdet. Det glæder os at levere rengøring til en kunde, der deler de samme værdier om et rummeligt arbejdsmarked og lige som os kæmper for retten til frihed, retfærdighed og værdighed!

Skal vi også få din virksomhed til at funkle?

Det vil vi rigtig gerne. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan samarbejde. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier